Festmenyerfestmat

Maten är viktig för oss på Sätra Brunn och vi får mycket beröm för den av våra gäster. Vi satsar på bra råvaror – företrädesvis närodlade och ekologiska – och våra kockar lagar maten med både kärlek och skicklighet.

 

Brudgumskällans meny

Jordärtskockssoppa med päron och sidfläsk
Lågtempererad ryggbiff med Madeirasky och rostade grönsaker toppade med sötpotatiscrisp
Osttallrik serveras med kex och frukt

Brudkällans meny

Gubbrörspuck på kavring serveras med löjrom
Heta nätters oxfilé med tryffelsky, potatiskaka smaksatt med Västerbottenost och ugnsrostade coctailtomater
Husets Creme Brulee med färska bär

Segerkällans meny

Hummertårta på salladsbädd
Helstekt kalvbiff med tomatsky, rostad potatis, wokade grönsaker och rotfruktscrisp
Chokladterinne med limemarinerade jordgubbar

Trefaldighetskällans meny

Tunnbrödskorg med rökt renstek toppad med löjrom
Grillad rödingfilé med lime- och kräftröra serveras med färskpotatis och smörslungad sparris
Brunnens trippel: Jordgubbsbavaroise, chokladterrine och tartlette med citroncreme

Ögonkällans meny

Gravad rödingfilé med chili och lime, toppad med rostade nötter
Lågtempererad lammracks serveras med vitlökssky, potatisgratin och haricotsverts
Jordgubb- och limepannacotta

 

Minst 20 personer