Dagens lunch, 125 kr 

Dagens lunch med förrättsbuffé serveras med vårt naturliga mineralvatten och kaffe

Tisdag-fredag 11.30-14.00, lördag 12.00-14.00

För bordsbokning, ring: 0224 – 546 00

Meny

v. 18, 22

Tisdag:   Grekisk köttfärslåda med tzatziki och ris / Stekt strömming och skirat smör

Onsdag:  Vildskavsgryta med pressad potatis och rårörda lingon / Fransk fiskgryta med aioli

Torsdag: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis / Fiskgratäng

Fredag:   Lasagne med tomat- och rödlökssallad / Torsk med gremolata och örtslungad potatis

Lördag:   Örtrubbad kotlettrad med potatisgratäng och hemmagjord bearnaisesås / Fisk- och skaldjurspasta

Veckans veg: Lasagne med tomat- och rödlökssallad

v. 19, 23

Måndag:  Brunnsköttbullar med rårörda lingon och potatis / Halstrad lax med ärtpuré och potatis

Tisdag:     Kycklingbröst fyllt med skinka och basilika serveras med ädelostsås och rotsaker
Panerad pangasius med äppelsallad och rostad pumpa

Onsdag:   Schnitzel med aromasmör och ärtor serveras med rostad potatis
Torskrygg med kräftstjärtar serveras med rostad sötpotatis och mangosallad

Torsdag:  Wallenbergare med skirat smör och ärtor serveras med len potatis puré
Crab cakes med aioli och en asiatisk sallad

Fredag:   Fläskfilé med stuvad svamp och stekt potatis / Rimmad lax med dillstuvad potatis

Lördag:   Rostbiff med Västerbottenost paj och pepparrotscreme
Asiatisk fiskgryta med lime, chili och kokos

Veckans veg: Pasta Pesto

v.20, 24

Måndag:  Kalkon med rostad vitlökssås och klyftpotatis / Laxwallenbergare med ärtpuré och citronsås

Tisdag:     Sjömansbiff med saltgurka / Parmesanbakad torsk med hummersås och kokt potatis

Onsdag:   Fläsklägg med sky och rotmos / Fisklasagne med saffranaioli

Torsdag:  Raggmunk med fläsk och rårörda lingon / Friterad fisk med reumoladsås och potatismedaljonger

Fredag:    Dillkött med potatis och morot / Fiskrullader på rödspätta med räkor och vitvinssås

Lördag:    Bueuf Bourgignon / Lax med äppeltzatziki

Veckans veg:  Oumph fajitas med färska wookgrönsaker och basilika creme

v. 21

Måndag:  Gulaschgryta med gräddfil och ris / Fiskgratäng med potatismos

Tisdag:  Isterband med rödbetor och stuvad potatis / Sparrissoppa med räkor samt nybakad focaccia

Onsdag:  Kycklinggryta med kokosgrädde och bulgur / Torsk med stuvad spenat

Torsdag:   Fläskfilégratäng / Lax med citronsås

Fredag:  Pastagratäng med mozzarellatäcke / Bouillabaise

Lördag:  Fläskfilégratäng / Lax med citronsås

Veckans veg:  Kikärtsbiffar med råstekt potatis och tzatziki

v. 25

Måndag:  Gulaschgryta med gräddfil och ris / Fiskgratäng med potatismos

Tisdag:  Isterband med rödbetor och stuvad potatis / Sparrissoppa med räkor samt nybakad focaccia

Onsdag:  Kycklinggryta med kokosgrädde och bulgur / Torsk med stuvad spenat

Torsdag:  Ärtsoppa och pannkaka / Laxqueneller med currygryta

Veckans veg:  Kikärtsbiffar med råstekt potatis och tzatziki