Sommarlunch

Under sommaren (27/6-13/8) serverar vi en härlig lunchbuffé,
tisdag-söndag 12.00-15.00.
Pris: 125 kr

På buffén finns alltid fisk och kött alternativ, önskar ni vegetarisk kost ordnar vi naturligtvis det. Kaffe, kaka och mineralvatten ingår i priset!

Meny

v. 26, 30

Tisdag:    Stekt fläsk med löksås och kokt potatis / Pocherad torsk med äggsås och kokt potatis
Onsdag:  Örtrubbad kotlett med rostad färsk potatis och hemmagjord bearnaisesås /
Panerad rödspätta med remouladsås och dillstekt potatis
Torsdag:  Kycklingfilé med dragonsås och rostade rotgrönsaker / Stekt sej med dillsås och kokt potatis
Fredag:    Fläskfilé med rödvinssås och rostad sötpotatis / Fiskgratäng med potatismos
Lördag:   Rostbiff med Västerbottenostpaj och pepparrotscreme / Lax med citruscreme och örtslungad färskpotatis
Söndag:   Thailändsk wok med kyckling / Fransk fiskgryta
Veckans veg:  Kikärtsbiffar med tzatziki

v. 27, 31

Tisdag:   Karré med rostad potatis och rödvinssås / Rödspätta med kräftsås och dillslungad potatis
Onsdag:  Dillkött med kokt potatis och saltgurka / Saffransdoftande fiskgryta med ris
Torsdag:  Thailändsk kycklinggryta med ris / Stekt strömming med brynt smör och potatispuré
Fredag:   Fläskfilé Greta med råstekt potatis / Torsk med grön currysås och ris
Lördag:   Boeuf bourguignon / Räkwok smaksatt med chili, koriander och vitlök serveras med äggnudlar
Söndag:   Söndagsstek med potatis och gelé / Ugnsbakad lax med tapenade
Veckan veg:  Wokade grönsaker med koksgrädde och ris

v. 28, 32

Tisdag:    Flygande Jakob med ris och jordnötter / Sej med dillsås och kokt potatis
Onsdag:  Lasagne med tomat- och rödlökssallad / Torsk med gremolata och potatismos
Torsdag:  Biffstroganoff med ris / Thailändsk fiskgryta
Fredag:    Fläskfilé B&W med klyftpotatis / Lax med citronsås och klyftpotatis
Lördag:   Köttragu med kokt potatis / Fisklasagne med aioli
Söndag:   Chiliköttgryta med ris / Ugnsbakad rödspätta med hummersås och potatis
Veckans veg:  Vegetarisk lasagne

v. 29, 33

Tisdag:   Pannbiff med skysås och stekt potatis / Panerad rödspätta med dillcreme
Onsdag:  Köttfärslåda med gräddsås och potatis / Stekt sej med örtsås
Torsdag:  Dillkött med potatismos / Pocherad torsk med vitvinssås
Fredag:   Köttgryta med ris och syrad lök / Lax med kräftsås och färskpotatis
Lördag:   Fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng / Fiskgryta med potatis
Söndag:   Kalkon med rostad vitlökssås och stekt potatis / Sparrissoppa med räkor och rödspätta
Veckans veg:  Pasta pesto