Dagens lunch

Förrättsbuffé och dagens lunch serveras
tisdag-fredag  11.30-14.00, lördag* 12.00-14.00
Pris: 125 kr
Kaffe, kaka och mineralvatten ingår i priset!

*= fr.o.m. v 47 serverar vi ingen lunch på lördagar

Meny

V. 41

Tisdag:   Raggmunk med fläsk och rårörda lingon / Torsk med skirat smör och pepparrot
Onsdag:  Kycklinggryta med ris / Fiskgratäng med potatismos
Torsdag: Dillkött och kokt potatis / Parmesanbakad spätta med citroncreme
Fredag:   Kotlett med bea och rödvinssås / Lax med dillstuvad potatis
Lördag:   Lördagsstek med potatis och gelé / Ugnsbakad torsk med citronsås

Veckans veg: Veg. kåldolme med tzatziki

V. 42, 47

Tisdag:
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och pocherad broccoli
Parmesanpanerad spätta med rom creme, kokt potatis och ugnsrostade moröter
Onsdag:
Schnitzel med brynt smör, potatispuré och haricutsverts
Stekt torsk med hummersås, ugnsrostade rotfrukter och potatispuré
Torsdag:
Grekisk köttfärslimpa med ris och tzatziki
Ugnsstekt sej med örtcreme och vitlöksstekta champinjoner
Fredag:
Fläskfilé med grönpepparsås serveras med klyftpotatis
Dillmarinerad torsk med citroncreme samt ört- och potatisstamp
Lördag:
Långkok på högrev med kokt potatis och vitlökscreme
Ugnsstekt lax med Skagen- och kräftröra serveras med len potatispuré
Veckans veg: Kikärtsbiffar med tzatziki

Lördag v 47 serverar vi ingen lunch

 

V. 43, 48

Tisdag:
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Pankopanerad sej med dillcreme serveras med pocherad broccoli och kokt potatis
Onsdag:
Karré med rostad vitlökssky, rostad potatis och stuvad vitkål
Örtmarinerad torsk med citruscreme och kokt potatis
Torsdag:
Fläskpannkaka med rårörda lingon
Panerad spätta med örtcreme och potatispuré
Fredag:
Kotlett från Nibble med rosmarinsky och klyftpotatis
Saffrandoftande fiskgryta med ris
Lördag:
Fläskfilé B&W med potatisgratäng
Fransk fiskgryta
Lördag v 48 serverar vi ingen lunch

Veckans veg: Pulled omph i tomatsås

V. 44, 49

Tisdag:
Raggmunk med fläsk
Torsk med äggsås och kokt potatis
Onsdag:
Schnitzel med aromsmör samt råstekt potatis
Pocherad sej i hummersås och kokt potatis
Torsdag:
Lasagne med tomat- och rödlökssallad
Fiskgratäng med aioli
Fredag:
Wallenbergare med ärtor, potatispuré och skirat smör
Fransk fiskgryta med musslor och saffrans aioli
Lördag:
Lördagsstek med gräddsås, kokt potatis, gelé och kokt broccoli
Fiskgratäng med potatispuré

Lördag v 49 serverar vi ingen lunch

Veckans veg: Fylld paprika med vegofärs samt fetaost

V. 45, 50

Tisdag:
Pannbiff med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Panerad spätta med remouladsås
Onsdag:
Gulasch med gräddfil och ris
Torsk med tomatsås och ris
Torsdag:
Lasagne med tomatsallad och aioli
Sej med dillcreme och stekt potatis
Fredag:
Kalkon med rostad vitlökssky och rostade rotsaker
Fransk fiskgryta med aioli
Lördag:
Mustig gryta med kokt potatis
Lax med rom creme

Veckans veg: Vegetarisk lasagne

Lördag v 50 serverar vi ingen lunch

V. 46

Tisdag:
Kycklingbröst fyllt med skinka och basilika serveras med ädelostsås och rotsaker
Panerad pangasius med äppelsallad och rostad pumpa
Onsdag:
Schnitzel med aromsmör, ärtor och rostad potatis
Torskrygg med kräftstjärtar, rostad sötpotatis och mangosalsa
Torsdag:
Wallenbergare med skirat smör, ärtor och len potatispuré
Asiatisk fiskgryta
Fredag:
Fläskfilé med stuvad svamp och stekt potatis
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Lördag:
Rostbiff med potatissallad och pepparrotscreme
Asiatisk fiskgryta med lime, chili och kokos

Veckan veg:  Pasta pesto