fbpx

Varmt välkomna!Bo mysigt och bekvämt på Sätra Brunn

Tills vidare har vi begränsade öppettider på grund av gällande restriktioner.
Varmt välkommen att boka en skön vistelse fredag-söndag! Från oktober öppnar vi upp för boende även på torsdagar.
Vill du ha personlig service? Då kan du nå oss tisdag-fredag kl 9-17 på
Tel. 0224 – 546 00 E-post: info@satrabrunn.se

Utökade öppettider från 1 oktober!

Sommaren pågår fortfarande men snart är det höst. Sätra Brunn är magiskt vackert, här har alla årstider sin egen tjusning!

Oavsett om du kommer hit på konferens eller på en vilsam spavistelse så får du njuta av vår sköna stämning och atmosfär. Utöver att njuta av spa och mat (som för övrigt är omtalad som den mest välsmakande många ätit) har vi ett stort område med parker, grönytor och ett hundratal byggnader från 1700-talet och framåt! Du får alltså något för alla sinnen här hos oss.

På grund av pandemin har vi fortsatt begränsade öppettider men från 1 oktober öppnar vi gradvis upp verksamheten mer och mer under hösten. Äntligen säger vi!

Läs mer!

Spamys på höstlovet!

Vecka 44 är det höstlov i skolorna och då är det väl fantastiskt att passa på att göra något mysigt tillsammans? Vi föreslår dagspa för både stora och små, hos oss där ni kan njuta varma bad, massagestolar och behandlingar hos våra duktiga spaterapeuter. Allt inleds eller avslutas med en god lunch i vår restaurang.

Eller varför inte göra det extra mysigt och stanna över natten också?

Läs mer!

Våra boendepaket

Det här är Sätra Brunn

Sätra Brunn är en kurort med 300-årig historia. Hit har generation efter generation vallfärdat för att må bra. Till en början kom människor för att ”dricka brunn”, det vill säga att dricka vattnet direkt från sin källa då det ansågs vara väldigt hälsobringande. Genom att brunnsgäster och anställda behövde någonstans att bo under sitt kurdrickande, så växte området fram år för år, här finns ett hundratal hus från mitten av 1600-talet och framåt. I mer modern tid ägdes området av Uppsala Universitet och fungerade som en utbildningsanstalt för sjukvårdspersonal som drev olika behandlingsformer och rehabilitering under sommarhalvåret.

Läs mer!

Nyhetsbrev!

Anmäl dig till erbjudanden och förhandsinformation från oss!
Fyll i din mailadress och klicka på prenumerera, så kommer du att få fina erbjudanden från oss lite då och då.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev  Så här jobbar vi med Covid-19

  Restriktionerna lättar, men vi lever fortfarande i en pandemi och vi fortsätter göra allt vi kan för att du som gäst ska känna dig trygg när du besöker oss. Här finns stora ytor till ditt förfogande, såväl utomhus som inomhus, och vi tar för närvarande emot runt 40-50 gäster per natt som mest.

  Här på Sätra Brunn är vi alltid noggranna med hygien och städrutiner, och har infört ännu större noggrannhet i samband med covid-19.
  Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och här kan ni läsa mer om hur vi jobbar.

  Vi vågar hävda att det nog aldrig varit säkrare hos oss.

  Boka konferens hos oss!

  Vi har flera konferensloker och alla ligger i egna hus i våra vackra parker. Det gör att ni kan träffas enskilt och ändå tillsammans. Vill ni inta måltiderna enskilt i er grupp går det lätt att ordna. Sätra brunn ligger endast 1,5 tim från Stockholm eller Örebro och en halvtimme från Västerås. Läs mer om hur vi kan göra ert möte säkrare för er.

  Video: Välkommen till Sätra Brunn!

  Välkommen till Sätra Brunn!

  Välkommen till Sätra Brunn!