Årets Turistmål 2018

Vi är så stolta över att besökarna på Turistmål. se har röstat fram Sätra Brunn till årets turistmål 2018 i kategorin Spa!

Motiveringen lyder:
”Ni har hög kundservice, bra engagemang och nöjda kunder. En underbar känsla för detaljer som lyfter upplevelsen och för att ni på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden”

Fakta om tävlingen och om turistmål.se

Över 7500 röster ramlade in i ca 50 kategorier. Den inom varje kategori som fick flest röster blir utsedd till Årets Turistmål 2018 inom sin kategori.
– Det är ett kvitto på att det företaget gör är helt rätt då det väldigt ofta är tidigare kunder/besökare som röstar på just sin favorit säger Per Berg, VD på Turistmål i Sverige AB.

Turistmål.se startades 2008 med en vision att samla hela Sverige under ett och samma tak, lite som hela Sveriges turistbyrå. Idag finns över 18 000 sevärdheter, aktiviteter, boenden etc. inne på siten och det ökar hela tiden. År 2012 lanserades turistmåls unika reseplanerare där man hittar saker att göra på vägen dit man ska, hittar saker att göra eller allmänt får tips.