fbpx

Brunnsweekend

Brunnsweekend

Välkommen på en avkopplande Brunnsweekend på Sätra Brunn!

Brunnsweekend är paketet för dig som vill njuta av god mat och lugn och ro i en fantastisk kulturhistorisk miljö. Vår spaavdelning står öppen för er från kl 13 på ankomstdagen och incheckning på rummet sker från kl 15.

Njut av eftermiddagen i vår mysiga spaavdelning. Här kan man bada i vår 15 meter långa varma bassäng som håller 34 grader eller ta ett dopp i bubbelpoolen. Ångbastu, relaxavdelning med skön musik och ett fullutrustat gym finns också att tillgå. Kl 15-16:30 dukar vi upp Brunnskaffe med härliga bakverk.

Tid för middagen bokar ni vid ankomst. I restaurangen väljer ni 3-rätters middag med lokala och närodlade råvaror från meny efter säsong.
I samma hus som restaurangen finns gemytliga Ofvandahls pub. Ta en öl eller drink och kanske spela något spel och umgås tillsammans efter middagen!

Vakna upp och se ut över den storslagna parken, lika vacker årets alla årstider. Kanske en promenad kan locka, eller ta ett varv i elljusspåret som finns precis bakom anläggningen. Ni har tillgång till spaavdelningen ända till kl 13 så ni hinner ta ett dopp till innan avresan.

Söndagsfrukost serveras mellan kl 8-12 och utcheckning sker före kl 13.

Brunnsweekendpaketet kan du boka med ankomst lördagar t.o.m. 15 juni och fr.o.m. 17 augusti

Varmt välkomna!

I paketet ingår:

  • Entré till spaavdelningen
  • Tillgång till gym
  • Brunnskaffe
  • 3 rätters middag
  • Boende 1 natt på Hotell skogsgården. Badrock finns på rummet
  • Söndagsfrukost

Pris: 1695 kr/pers

Boka Brunnsweekend här

Eller ring tel. 0224-546 00

Lisa Johanson
Sist ändrad: tisdag 4 juni, 2019
Publicerad av: Lisa Johanson
E-post: lisa.johanson@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54751