Visa evenemangskalendern

Sommarens första sommarpub 28.6

Good Morning Blues

Ett av Sveriges äldsta (och bästa) bluesband. Redan 1967 bildades de och därmed firar de 50 år som band i år! Många namnkunniga musiker har varit med i orkestern genom åren, bland annat sångaren Claes Jansson och gitarristen Thomas Arnesen. Nu kommer de till Brunnen, fulladdade med energi och tung bluesrutin. Det här blir en kväll att minnas.

 

Alla onsdagar dukar vi upp en härlig pubbuffé från kl. 18.00.
Det finns också hamburgare, fika, glass och dryck att köpa.
Kvällens band tar plats på scen ca 20.00.

OBS! I år har vi inga bussar som avgår från Sala, Västerås och Skultuna

Vill du stanna över natten?
Boka ett halvpensionspaket med pubbuffé, boende, frukostbuffé och entré till spaavdelningen
Pris från 845 kr/pers

Läs mer om våra boendepaket under sommaren här!

 

Kommande sommarpubar:

5/7      The Ryders

Rejäl nostalgitripp med musik från 50- & 60-talet. The Ryders har gästat oss förr och är stora favoriter för de som älskar pop- och rockmusiken som den var förr. Ryders själva var med då det begav sig, så gubbsen vet verkligen vad de håller på med.

12/7    Liverpool

Gillar du Beatles? Då är det här i princip så nära originalet man kan komma i Sverige. Bandets sångare Olle Nilsson vann TV-tävlingen ”Sikta mot stjärnorna” för sin version av John Lennon. Bandet Liverpool har funnits sedan 1979 och har även varit med i Melodifestivalen 2003.

19/7    The Waves

Nu mer behöver the Waves ingen närmare presentation. I över 10 år på raken har Fritte och hans hårdsvängande irlandsdoftande kompisar fullkomligt rivit Brunnsgården med sina jigs, reels, allsång och råa skämt. Om det blir ringdans i år igen? Sover björnen i skogen?

26/7   Uncle Doghouse

”Toksvängig bluesrock”, beskriver bandet själva sin musik. Och vi som har lyssnat på dem kan bara instämma. Bered dig på en ösig kväll på Brunnsgården när västeråsarna Uncle Doghouse intar scenen!

2/8     Amarula Hats

Salas bästa partyband återkommer i år igen för att ge publiken PRECIS vad de vill ha! Fullt ös från början till slut och räkna med att halva stan kommer och tittar och träffar gamla kompisar.

9/8     Honky Tonk Express

Modern och fartfylld country med pumpande ånglokstrummor, stadig ambulansbas, sprudlande solon från gitarr, steel guitar, munspel och banjo.