Visa evenemangskalendern

Sommarpub: The Ryders

Det börjar nästan bli en tradition att vi startar pubsommaren med 60-talsbandet The Ryders. Skön, svängig och stilren 60-talsmusik, spelad av killar som var med då det hände. Kolla extra noga på Kurt Fröberg och hans sköna gitarrstil – det spelar ingen roll hur snabbt han spelar, han kollar aldrig på sina fingrar när de sprintera längs halsen på hans Fender Stratocaster!
En kväll för dig som gillar hur det lät när popen startade och som gillar när det svänger ordentligt!

Alla onsdagar dukar vi upp en härlig pubbuffé som står uppdukad 17.30-20.30
Det finns också hamburgare, fika, glass och dryck att köpa.
Kvällens band tar plats på scen ca 20.00.

Vill du stanna över natten?
Boka Musik & Grillkväll med pubbuffé, boende, frukostbuffé och entré till spaavdelningen
Pris från 845 kr/pers
Läs mer här!

Kommande sommarpubar

4 juli: Rockfire

Rockfire är en rockabillyorkester från Gävle, som med explosivartad energi kommer att ta dig tillbaka till tiden då läderjackor och muskelbilar var kungar. Det kommer bli en ösig liveshow med en basist som både står på, och ligger under sin kontrabasrock.

 

11 juli: Uncle Doghouse

”Toksvängig bluesrock”, beskriver bandet själva sin musik. Och vi som har lyssnat på dem kan bara instämma.

Bered dig på en ösig kväll på Brunnsgården!

 

18 juli: Gräsrot

Äntligen! För första gången kommer ett riktigt reggaeband till Brunnsgården. Det blir blytungt komp och extremt dansant när Gräsrot från Norrköping tar över scenen. I kväll blir det Jamaica för hela slanten!

 

25 juli: The Waves

Numer behöver the Waves ingen närmare presentation. I över 10 år på raken har Fritte och hans hårdsvängande irlandsdoftande kompisar fullkomligt rivit Brunnsgården med sina jigs, reels, allsång och råa skämt. Om det blir ringdans i år igen? Sover björnen i skogen?
I kväll blir det mycket folk, så kom i god tid!

 

1 augusti : T-Bone Band

Ingen sommar utan country! I kväll kommer countryn från Västerås och de rutinerade herrarna i T-Bone Band. I uppställningen kan bland andra nämnas Pughs gamle basist Roger Pettersson och Wåfflan på steel guitar och dobro. Riktigt skönt sväng kommer det att bli på Brunnsgården!

 

8 augusti: Amarula Hats

Salas bästa partyband återkommer i år igen för att ge publiken PRECIS vad de vill ha! Fullt ös från början till slut och räkna med att halva stan kommer och tittar och träffar gamla kompisar. Nu rockar vi ut sommaren ordentligt och tömmer alla skafferier och ölkällare på Brunnen!