Bröllop på era egna villkorkyrkan

Sommarbröllop

Bröllopsarrangemang Sätra Brunns kyrka – 2 500 kr

Kyrkan färdigställdes år 1866 och är den tredje kyrkan på Sätra Brunn, den ursprungliga kyrkan vet vi inte var den fanns och där kontoret finns idag var den andra kyrkan.
Korset från den första kyrkan sitter idag på Brunnshuset.
Kyrkan är byggd i korsform och har 450 platser och är enaltargang sommarkyrka. Björkar samt blommor vid altaret ingår.

Vigsel utomhus – 2 000 kr

Parken utanför Societetshuset är en vacker plats att vigas på. Här gör vi ordning med vigselbord. Kostnad för kantor eller vigselförrättare tillkommer.

Vinterbröllop

Tysta rummet inkl dekoration – 2 995 kr

På vintern använder vi Tysta rummet som vigsellokal, där har vi möjlighet att ta emot 40 personer och middagen serveras i restaurang Traktören.

 

Festlokalerkalsenius

Våra festlokaler kan endast hyras med middag och dryck från vår restaurang.

Kalsenius matsal 100 personer – Offert

Vår mest populära festlokal och matsal sommartid, som ingår i våra Bröllopspaket. Matsalen byggdes 1782 som en första klassens matsal för brunnsgästerna. Den inbyggda glasverandan mot Persparken bidrar till den sekelskiftes romantiska miljön. Linnedukar, kandelabrar och murgröna skapar förutsättningar för en fantastisk middag och fest.
Efter middagen omvandlas lokalen till festlokal av vår personal och festen fortsätter.

Societetshuset 100 personer – 2 500 kr26juli_66, party i societetshuset

Önskar ni en separat lokal att ha festen i rekommenderar vi Societetshuset som kan användas året runt. Det vackra Societetshuset vid Persparken är varsamt renoverat och påminner om gamla tiders teatrar. Här finns en liten scen som lämpar sig för alla möjliga skådespel och musikuppträdanden. Välkomstdrinken kan med fördel avnjutas i den vackra parken utanför om vädret tillåter men här finns även gott om sällskapsutrymmen och en liten glasveranda.