fbpx

Dagens Lunch

Dagens Lunch

Dagens lunch

Tisdag-fredag 11.30-14.00
Lördag 12.00-14.00

Pris: 125 kr
Barnportion: 65 kr
Förrättsbuffé, kaffe & kaka samt Sätra Brunns vatten ingår!
Boka gärna bord på tel. 0224-546 00

Meny

v. 15, 19, 23

Tisdag:
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och rårörda lingon
Pocherad sej med vitvinssås, potatispuré och räkor

Onsdag:
Kalops med kokt potatis och rödbetor
Stekt strömming med skirat smör, potatispuré och rårörda lingon

Torsdag:
Lasagne, tomat- och rödlökssallad och aioli
Stekt torsk med brynt smör och dillpotatis

Fredag:
Fläskfilé Black & White med rostad potatis
Lax med romsås och potatispuré

Lördag:
Biff bourgogne med champinjoner, syltlök, fransyska och bacon
Fisk- och skaldjursgryta med tomat och vitt vin

Veckans veg: Risotto

v. 16, 20, 24

Tisdag:
Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Torsk med kräftsås, rostad citron och kokt potatis

Onsdag:
Karré med timjansky och rostad potatis
Lax med citronsås och morotspuré

Torsdag:
Gulashgryta på fläsk med vitlök, paprika, rött vin serveras med ris
Sej med brynt smör, pepparrot och potatis

Fredag:
Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssky
Panerad spätta med Skagenröra och pocherad broccoli

Lördag:
Fläsknoisette Oskar med bearnaisesås, räkor och klyftpotatis
Fiskgratäng med saffransgrädde och kokt potatis
(ej v 16 = Påskafton)

Veckas veg: Bönbiffar med svampsås och lingon

v. 17, 21, 25

Tisdag:
Viltskav med potatispuré och lingon
Fiskwallenbergare på lax o torsk, serveras med potatispuré och skirat smör

Onsdag:
Dillkött med kokt potatis och pressgurka
Torsk med äggsås och potatis

Torsdag:
Kålpudding med potatismos och lingon
Ångad sej med hummersås och kokt potatis

Fredag:
Biff bourgogne med persiljeslungad potatis
Stekt lax med sherrysås och potatispuré
(ej v 25 = Midsommarafton)

Lördag:
Karré med grönpepparsås och rostade rotsaker
Fransk fiskgryta med kokt potatis
(ej v 25 = Midsommardagen)

Veckans veg:  Chili sin carne

v. 14, 18, 22

Tisdag:
Biff a la Lindström med klyftpotatis, skysås och kokt broccoli
Panerad rödspätta med remouladsås och dillslungad potatis

Onsdag:
Schnitzel med aromsmör, sky och ärtor
Vinpocherad kummelfilé med brynt dillsmör och kokt potatis

Torsdag:
Nattbakad karré med potatisstomp och rödvinssås
Fiskgratäng med aioli

Fredag:
Fläskfilé med pepparsås och potatiskaka
Stekt lax med örtagårdssås och kokt potatis

Lördag:
Rostbiff med Västerbottenpaj och pepparrotskräm
Torsk med Skagenröra, pilkade rotfrukter och kokt potatis

Veckans veg:  Vegetarisk lasagne med örtcreme

Tel. 0224-546 00

Lisa Johanson
Sist ändrad: onsdag 10 april, 2019
Publicerad av: Lisa Johanson
E-post: lisa.johanson@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54751