Planerar ni fest eller bröllop?
Komponera er egen 3-rätters meny utifrån alternativen nedan:
Förrätter
- Brunnens toast Skagen med tångcaviar, creme fraiche, citron och dill
- Rensteksröra på kavringschips och friterad lök
- Västerbottenpaj med chips av lufttorkad skinka
- Gubbröra serveras med tunnbröd och forellrom
- Veg/Vegan: Jordärtskockssoppa med päron och krispig gulbeta
Varmrätter
- Oxfilé med tryffelsky serveras med potatiskaka och picklad morot
- Grillad röding med chamagnesås serveras med örtslungad potatis och sparris
- Kalvytterfilé med klassisk pepparsås serveras med en krämig potatisgratäng
- Torskrygg med räkor, brynt smör och dill serveras med färskpotatis
- Veg/Vegan: Bakad rotselleri serveras med grönkål, rostade nötter och brynt smör
Desserter
- Brunnens trippel: Lakritspannacotta, chokladbrownie och citronglass
- Fläderparfait med färska jordgubbar
- Vaniljpannacotta med hallon och bakad choklad
- Veg/Vegan: Chokladmousse med färska bär