Festmenyerfestmat

Maten är viktig för oss på Sätra Brunn och vi får mycket beröm för den av våra gäster. Vi satsar på bra råvaror – företrädesvis närodlade och ekologiska – och våra kockar lagar maten med både kärlek och skicklighet.

 

Brudgumskällans meny

Brunnens Toast Skagen med löjrom och syrad rödlök
Heta nätters oxfilé med tryffelsky, potatiskaka smaksatt med Västerbottenost serveras med ugnsrostade cocktailtomater
Flädersorbet med färska bär och mousserande vin

Brudkällans meny

Rökt ren på salladsbädd med syrade kantareller, pepparrotscreme toppad med rotsakschips
Röding med skummad kräftsås serveras med örtslungad färskpotatis och säsongens primörer
Baileys pannacotta med bärkompott, bakad vitchoklad med färska bär

Segerkällans meny

Carpaccio (oxfilé), lätt marinerad i portvin/örter serveras med pinjenötter, tryffelmajonäs, hyvlad parmesan och ruccola
Marinerad kalvytterfilé med rödlökschutney serveras med Västerbottencreme och säsongens primörer
Creme brulee med dulce de leche serveras med rårörda björnbär

Trefaldighetskällans meny

Gubbröra på kavring med löjrom på salladsbädd
Grillad gösfilé serveras med brynt smör, dill/lime marinerade räkor och säsongens primörer
Brunnens trippel: Jordgubbsbavaroiose, chokladterriene och tartlette med citroncreme

Ögonkällans meny

Carpaccio på rödbetor och chevré, pinjenötter, honung och ruccola
Pestobakad portobello med tomatsås och örtslungade primörer
Exotisk fruktsallad med avokadomousse, chokladflarn och mandelsmör

 

Förbeställes senast 14 dagar innan ankomst.
Minst 20 personer