fbpx

Brev från VD

Brev från VD

Vänner!

Sätra Brunn står nu inför vår största utmaning någonsin. Inte bara som företag, utan som besöksmål och levande kulturarv, så hänger vår fortlevnad på hur vi klarar av krisen runt Coronaviruset just nu.

Då vi har många avbokningar nu så tvingas vi till hårda åtgärder för att överleva. Vi vill inte tvingas stänga helt men väljer att begränsa verksamheten till att endast ha öppet fredag till söndag för privatgäster, från och med den 1 april. (Konferenser är fortsatt välkomna i veckorna under särskilda former.)

30% rabatt på en helgvistelse!

Hjälp oss att bevara vårt unika kulturarv Sätra Brunn genom att boka in en vistelse här hos oss någon av de kommande helgerna. I retur får du något som är hett eftertraktat just nu – massor med skön natur, frisk luft och gott om utrymme! Vårt badhus är ett av de större i Mellansverige, så här finns gott om plats att sprida ut sig på. Särskilt nu, för den närmaste tiden bokar vi bara upp en tredjedel av vår maxkapacitet, så en vistelse hos oss nu är lugnare och mysigare än någonsin. Låt oss skämma bort dig med god mat och fantastisk service! Vi erbjuder 30% rabatt på alla helgpaket, dvs ankomst fredag eller lördag. Skynda att fynda för det är begränsat till ca 50 gäster per natt. Du hittar våra helgpaket här.

Givetvis tar vi det på största allvar att minska smittspridning och följa myndigheternas direktiv. Våra medarbetare har tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymtom och vi uppmanar också våra gäster att bara besöka oss om de känner sig helt friska. Vi har också vidtagit en hel rad med åtgärder för att hindra smittspridning hos oss och du kan läsa om dem här.

 

Eller 30% påslag på presentkort?

Vill du inte boka in en vistelse just nu kan du hjälpa oss genom att köpa presentkort för ett senare tillfälle. De presentkort du köper före sista april ökar vi värdet på med 30% på, så att om du exempelvis köper ett presentkort för 500 kr så får du ett presentkort värt 650 kr. Presentkortet gäller ett år från inköpsdatum på boende, behandlingar och vid besök i restaurangen. Instruktion om hur du köper presentkort hittar du här.

Ta hand om dig – eller låt oss ta hand om dig!

Rebecca Sjödin
VD Sätra Brunn

Rebecca.sjodin@satrabrunn.se

0224-547 55

Ring oss gärna! Tel 0224-546 00

Lisa Johanson
Sist ändrad: fredag 20 mars, 2020
Publicerad av: Lisa Johanson
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600