Sommarpub

Vintern håller i sig och vi längtar till sommaren…

Äntligen! Här är årets sommarpubar

 

Pubgeneralen Mats Wikman och pubdrottningen Marie Hillbom hälsar er välkomna när ni kommer och tar emot utträde när ni går.

I 16 år har musiken flödat varje onsdag på Brunnsgården. Och självklart blir det folkfest även i år. Som vanligt kommer det inte att regna någon av kvällarna (utom möjligen något tillfälligt förhöjd luftfuktighet)
Pubbuffén står framdukad 17.30-20.30 och bandet går upp på scen cirka kl 20.
Buffén kostar 245 kr/pers

Sedan är det bara att sjunga, skratta och ungås hela kvällen!

Inträde? Självklart inte. Däremot tar vi utträde – du betalar vad du tyckte att det var värt. Ditt bidrag är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta denna härliga tradition.

Vill du stanna över natten?
Musik & Grillkväll med pubbuffé, övernattning, frukost och entré till spaavdelningen, pris från 845 kr/pers
Läs mer här!

 

Så vad händer då i sommar?


27 juni: The Ryders

Äntligen är pubsommaren här! Brunnsgården är nykrattad och grillarna tända. Vi inleder även i år med sköna 60-talslirarna the Ryders och deras svängiga och medryckande låtar.

Läs mer!


4 juli: Rockfire

Rockfire är en rockabillyorkester från Gävle, som med explosivartad energi kommer att ta dig tillbaka till tiden då läderjackor och muskelbilar var kungar. Det kommer bli en ösig liveshow med en basist som både står på, och ligger under sin kontrabasrock.

Läs mer!


11 juli: Uncle Doghouse

”Toksvängig bluesrock”, beskriver bandet själva sin musik. Och vi som har lyssnat på dem kan bara instämma.

Bered dig på en ösig kväll på Brunnsgården!

Läs mer!

Äntligen! För första gången kommer ett riktigt reggaeband till Brunnsgården. Det blir blytungt komp och extremt dansant när Gräsrot från Norrköping tar över scenen. Special guest: Governor Andy! I kväll blir det Jamaica för hela slanten!

Läs mer!

Numer behöver the Waves ingen närmare presentation. I över 10 år på raken har Fritte och hans hårdsvängande irlandsdoftande kompisar fullkomligt rivit Brunnsgården med sina jigs, reels, allsång och råa skämt. Om det blir ringdans i år igen? Sover björnen i skogen?
I kväll blir det mycket folk, så kom i god tid!

Läs mer!


1 augusti : T-Bone Band

Ingen sommar utan country! I kväll kommer countryn från Västerås och de rutinerade herrarna i T-Bone Band. I uppställningen kan bland andra nämnas Pughs gamle basist Roger Pettersson och Wåfflan på steel guitar och dobro. Riktigt skönt sväng kommer det att bli på Brunnsgården!

Läs mer!

Salas bästa partyband återkommer i år igen för att ge publiken PRECIS vad de vill ha! Fullt ös från början till slut och räkna med att halva stan kommer och tittar och träffar gamla kompisar. Nu rockar vi ut sommaren ordentligt och tömmer alla skafferier och ölkällare på Brunnen!

Läs mer!