Spabehandlingar med vinprodukter VIN

Sätra Brunn är stolta över att som första spaanläggning i Sverige kunna erbjuda spabehandlingar med vinprodukter som är framtagna av Tommasi vingård och Quaranta Hotel.

Amarone och Valpolicella vinerna är rika på reservatrol, som är en kraftfull antioxidant. Vinerna innehåller även andra ämnen som verkar stärkande och uppstramande på huden. Alla dessa ämnen tillsammans, med bl.a. vegetabiliska och eteriska oljor ger produkter som ökar din huds elasticitet och lyster. Produkterna tillverkas i Italien med viner från Tommasi vingårdar i Valpolicella.

Duo de vino, 60 min  –  1495 kr Amarone 1

Duobehandling med produkter berikade med Valpolicella och Amarone vin!

Bekvämt bakåtlutade i fotöljer får ni tillsammans njuta av skön behandling, samtidigt som ni avnjuter ett välsmakande Tommasi vin (alkoholfritt alternativ finns).
Fötterna blir uppmjukade i ett avslappnande fotbad och ni får massage på ansikte, händer och fötter av er gemensamma terapeut. Priset är för 2 personer.

Valpolicella ansiktsrengöring, 25 min  –  525 kr_MG_1208

En djuprengörande och fuktgivande behandling med produkter berikade med Valpolicellavin.

Rengöring och peeling inleder denna behandling. Därefter får du en avslappnande massage och en djuprengörande lermask. Behandlingen avslutas med en vårdande ögoncreme samt en dagcreme som återfuktar din hud.

Antiage Amarone, 25 min  –  525 kramarone

En uppstramande ansiktsrengöring med produkter berikade med Amaronevin

Ansiktsrengöring med peeling följs av en skön massage. Därefter appliceras ett serum som ökar hudens elasticitet och en lyftande mask. Skön dagcreme samt ögoncreme avslutar behandlingen.

Lätta ben, 50 min  –  845 krbottegranderiflesso

En unik och svalkande behandling för trötta och tunga ben, med produkter som är berikade med Amarone och Valpolicella vin.

Peeling med malda druvkärnor och massage med ett kärlstärkande serum följs av lermask och svalkande lindor. Avslutningsvis smörjs benen in med en lotion som gör benen lätta och sköna.