fbpx

Boendepaket

Bo mysigt och bekvämt i hotell Skogsgården

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Här är det avkoppling, god mat och mysig spaavdelning som gäller.

”Gammaldags, stilfull och avkopplande miljö med ren och enkel inredning och atmosfär.
Middagen med proffsigt och familjärt bemötande och maten med underbar doft, upplägg och smak.”
-Gästrecension av Marie i vår egen gästenkät

Vill du njuta av god mat, ett mysigt SPA och unik miljö är du välkommen till oss!
Vi bjuder på en familjär atmosfär där du blir väl omhändertagen!

Hotell Skogsgården

Hotellet, byggt på 1920-talet, består av tre flyglar och inrymmer totalt 43 dubbelrum och 9 enkelrum. Alla rum är unika i storlek, tapetval och möblering. Här sover du gott i sköna sängar med dusch och toalett på rummet. Rummen motsvarar 3-stjärnig svensk standard med t ex helkroppsspegel, skrivbord och en liten tv med standardutbud (vi tror ju inte att du kommer hit för att titta på tv). I varje byggnad finns sällskapsrum där man kan sitta och umgås, spela spel eller läsa böcker.
Vill du ta med hunden till oss går det bra mot ett litet pristillägg. Hunden är välkommen att vistas på rummet och kopplad utomhus, men inte i allmänna utrymmen såsom sällskapsrum, restaurang, reception och spaavdelning av hänsyn till andra gäster.

Hos oss är hundar välkomna!
Vi har särskilda rum på hotell Skogsgården där hundar får bo med sin familj.
Så ta med era fyrbenta familjemedlemmar till oss, här finns stora parker och skogsområden som är perfekta för promenader så även era päsklingar får njuta.

Spaavdelningen

Spaavdelningen är rymlig, och inrymmer en stor bassäng med 34-gradigt vatten, en bubbelpool samt sittgrupper och relaxstolar. Vi har en ångbastu intill bubbelpoolen. Tycker du det blir varmt inne i själva badavdelningen har vi ett lite svalare relaxrum att pausa i, även detta rymligt med olika sittgrupper och vilstolar. Här finns också massagefåtöljer och fotmassage-apparater att prova på.
Våra parker inbjuder till sköna promenader i vår unika 300-åriga historia med hus, källor och brunnsvatten att prova. Alla hotellrum är hemtrevliga, vart och ett på sitt unika vis, och i varje hotellbyggnad finns och ett sällskapsrum. Välkommen hit – låt oss ta hand om dig!

Restaurangen

Maten är väldigt viktig för oss på Sätra Brunn. Här lagas maten med mycket kärlek och bra råvaror efter säsong. Efter ett besök i  vår KRAV-märkta restaurang är det många som skriver glada tillrop och kommentarer om vår fantastiska mat i vår gästbok, och vi är stolta över att alla som varit här lovordar vår mat.

Är det något ni inte kan äta, t.ex. på grund av någon intolerans, eller om ni önskar vegetarisk/vegansk mat, meddela det vid bokning så anpassas givetvis maten.

Även gäster som inte bor här är välkomna att boka lunch och middag hos oss, förhandsbokning gäller.

”Underbar mat och personal! Överträffade alla våra förväntningar! På återseende.”
– Gästrecension från Gästboken i restaurangen

Tel. 0224-546 00
info@satrabrunn.se

Sätra Brunn
Sist ändrad: onsdag 8 maj, 2024
Publicerad av: Sätra Brunn
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600