fbpx

Middag

Tillagad med mycket kärlek

Middagsmeny

Vecka 5

Förrätter

  • Husets Skagentoast med tillbehör
  • Liten plocktallrik med prosciutto, oliver, aioli och foccacia
  • Soppa på Karl-Johansvamp toppad med krutonger

Varmrätter

  • Helstekt kalvrygg serveras med rotfruktsgratäng, rödvinssås, picklad morot och palsternacka
  • Ångad torskrygg med vitvinssås, forellrom, sparrisbroccoli, dillpicklad gurka och smörslungad potatis
  • Bakade betor serveras med chevré, honung, hasselnötter och grönkål

Desserter

  • Husets trippel: Chokladterrin, hallonsorbet, passionsfruktspannacotta
  • Osttallrik serveras med marmelad och kex
  • Tryfflar

Vecka 6

Förrätter

  • Husets Skagen med tillbehör
  • Carpaccio med bresaola, hyvlad parmesan, citron och ruccola
  • Vegetarisk bruschetta med sojabönor och mynta

Varmrätter

  • Helstekt oxfilé provencale
  • Pocherad rödtunga serveras med vitvinssås, örter, citron och smörslungad potatis
  • Hasselpackspumpa med råstekt potatis och creme fraiche

Desserter

  • Creme brulee smaksatt med passionsfrukt
  • Husets chokladkaka serveras med vispgrädde och färska bär
  • Tryfflar

___________________________________________________________

Alla måltider serveras i Skogsgårdens restaurang!

Vi tar endast emot förbokade gäster för att kunna hålla en gles sittning i vår matsal.

Vid bokning av bord till Kvällen middag hos oss gäller följande tider och priser:
Onsdag-lördag från kl. 18, 3-rätters meny för 650 kr

Har ni någon matallergi som vi behöver ta hänsyn till, vill vi gärna att ni meddelar i förväg!

För våra konferensgäster – köket komponerar en smaklig middag speciellt för er – det är inte alltid den ordinarie middagsmenyn som serveras.

Tlf. 0224-546 00

Lisa Johanson
Sist ändrad: torsdag 2 februari, 2023
Publicerad av: Lisa Johanson
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600