Middagsmeny
Vecka 21
Förrätter
- Brunnens toast Skagen med citron, rödlök, dill och rom
- Västerbottenpaj och chips på Serranoskinka serveras med kulor på ingefära och chili
- Jordärtskocksoppa med bacon crisp och ört olja
Varmrätter
- Lågtempererad oxfilé med potatisgratäng, sötpotatis crème, rödvinssky och fänkålsallad
- Grillad fjällröding med färsk potatis, ramslöksaioli, brynt smör och sparrissallad
- Timjanbakad fänkål serveras med potatisgratäng, sötpotatis crème och skysås
Desserter
- Brunnens chokladkaka med citruspannacotta och gelé på jordgubbe
- Vaniljparfait med kardemumma Crunch och bakad rabarber
- Tryfflar
___________________________________________________________
Alla måltider serveras i Skogsgårdens restaurang!
Vi vill att du förbokar din lunch för att kunna planera och ge dig bästa möjliga service.
Vid bokning av bord till Kvällen middag hos oss gäller följande tider och priser:
Onsdag-lördag från kl. 18, 3-rätters meny för 650 kr
Har ni någon matallergi som vi behöver ta hänsyn till, vill vi gärna att ni meddelar i förväg!
För våra konferensgäster – köket komponerar en smaklig middag speciellt för er – det är inte alltid den ordinarie middagsmenyn som serveras.