Middagsmeny
Vecka 5
Förrätter
- Husets Skagentoast med tillbehör
- Liten plocktallrik med prosciutto, oliver, aioli och foccacia
- Soppa på Karl-Johansvamp toppad med krutonger
Varmrätter
- Helstekt kalvrygg serveras med rotfruktsgratäng, rödvinssås, picklad morot och palsternacka
- Ångad torskrygg med vitvinssås, forellrom, sparrisbroccoli, dillpicklad gurka och smörslungad potatis
- Bakade betor serveras med chevré, honung, hasselnötter och grönkål
Desserter
- Husets trippel: Chokladterrin, hallonsorbet, passionsfruktspannacotta
- Osttallrik serveras med marmelad och kex
- Tryfflar
Vecka 6
Förrätter
- Husets Skagen med tillbehör
- Carpaccio med bresaola, hyvlad parmesan, citron och ruccola
- Vegetarisk bruschetta med sojabönor och mynta
Varmrätter
- Helstekt oxfilé provencale
- Pocherad rödtunga serveras med vitvinssås, örter, citron och smörslungad potatis
- Hasselpackspumpa med råstekt potatis och creme fraiche
Desserter
- Creme brulee smaksatt med passionsfrukt
- Husets chokladkaka serveras med vispgrädde och färska bär
- Tryfflar
___________________________________________________________
Alla måltider serveras i Skogsgårdens restaurang!
Vi tar endast emot förbokade gäster för att kunna hålla en gles sittning i vår matsal.
Vid bokning av bord till Kvällen middag hos oss gäller följande tider och priser:
Onsdag-lördag från kl. 18, 3-rätters meny för 650 kr
Har ni någon matallergi som vi behöver ta hänsyn till, vill vi gärna att ni meddelar i förväg!
För våra konferensgäster – köket komponerar en smaklig middag speciellt för er – det är inte alltid den ordinarie middagsmenyn som serveras.