Middagsmeny
Förrätt
- Brunnens toast skagen med citron, rödlök, dill och tångkaviar
- Egenrökt fasanfilé med krämig Västerbotten-quenell och svartvinbärsglaze
- Mustig kantarellsoppa med Västerbotten-quenell, krutonger och kryddig krasse
Varmrätt
- Nattbakad oxkind med potatispuré, kalvsky, tryffelemulsion samt höstsallad och sötpotatiskrisp
- Pocherad kapkummelfilé, örtsmörssås med kräftor och blåmusselskum. Serveras med kokt potatis.
- Savoykålsdolmar serveras med pumpapuré, grönsakssky och tryffelemulsion
Dessert
- Brunnens trippel med vaniljpannacotta, kardemummacrunch, hjortroncoulis
- Chokladbrownie med brynt smörglass, salt kolakaramell och färska bär
- Ostbricka med tre sorters ost, Brunnens rönnbärs marmelad och fröknäcke
- 3 sorters tryfflar
___________________________________________________________
Alla måltider serveras i Skogsgårdens restaurang!
Vi serverar middag onsdag-lördag från kl 18.
Pris för 3- rätters middag 650 kr
Vi ser gärna att du förbokar din middag för att kunna planera och ge dig bästa möjliga service, men givetvis tar vi emot drop-in i mån av plats.
Har ni någon matallergi som vi behöver ta hänsyn till, vill vi gärna att ni meddelar i förväg!
För våra konferensgäster:
Köket komponerar en smaklig middag speciellt för er – det är inte alltid den ordinarie middagsmenyn som serveras.
Förbokas på tel. 0224 546 00 (knappval 2)