Middagsmeny
Meny v 49
Förrätter
- Brunnens toast Skagen med citron, rödlök, dill och tångkaviar
- Varmrökt fasanfilé med svartavinbärsglace, rosmarincréme samt örtchips
- Trattkantarellsoppa serveras med krutonger och örtolja
Varmrätter
- Nattbakad oxkind med kalvsky, potatisgratäng och kålkompott
- Rimmad torskrygg med palsternackspuré, Västerbottenost-créme och brynt smör
- Purjolöks-mosaic med palsternackspuré, Västerbottenost-créme, samt brynt portabellosvamp
Desserter
- Tomtens nougatcheesecake med kardemummacréme samt rostade nötter och glöggpärlor
- Hjortronparfait med friterad grädd-ädelost samt hjortoncoulis
- 3 sorters tryfflar
___________________________________________________________
Alla måltider serveras i Skogsgårdens restaurang!
Vi ser gärna att du förbokar din lunch för att kunna planera och ge dig bästa möjliga service.
Vid bokning av bord till Kvällen middag hos oss gäller följande tider och priser:
Onsdag-lördag från kl. 18, 3-rätters meny för 650 kr
Har ni någon matallergi som vi behöver ta hänsyn till, vill vi gärna att ni meddelar i förväg!
För våra konferensgäster – köket komponerar en smaklig middag speciellt för er – det är inte alltid den ordinarie middagsmenyn som serveras.
Förbokas på tel. 0224 546 00 (knappval 2)