Konferens i historisk lantlig miljö

Konferens på Sätra Brunn!
Hos oss på Sätra Brunn finns tid att vila i tankar och att låta samtalet växa. Det är när alla påtvingade intryck stängts av som du får fart på dina och andras idéer. Det handlar om att växla mellan kreativitet och eftertanke, mellan aktivitet och lugn. Då får alla ut det allra bästa av sin konferens. På Sätra Brunn finns alla möjligheter, från skön massage och härliga spabehandlingar , till fysiska aktiviteter och bad i vår varma pool eller att bara ta en promenad. Njut av våra trädgårdar och de över 100 fantastiska byggnaderna från 1700 och framåt.

En arena med möjligheter – vi skräddarsyr din konferens

Konferens är kanske det första man tänker på. Sätra Brunn är en plats och miljö som ger många fler möjligheter till event; Presskonferens, modevisning, produktlansering, vernissage, kickoff, kurs, årsmöte, styrelsemöte, bokrelease, kundträff, föreläsning, minimässa, bolagsstämma, utbildning, seminarium. Vi kan säkert hjälpa dig att komma på fler!

Här finns unika möjligheter till effektiva och inspirerande möten. Vi är övertygade om att din vistelse hos oss kommer att inspirera dig och skapa minnesvärda intryck. Sätra Brunns vackra, kulturhistoriska miljö skapar atmosfär som bara måste upplevas.

Du får självklart tillgång till den tekniska utrustning du behöver och vi har trådlöst Internet i konferenslokalerna.


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret här nedanför, så kontaktar vi dej snarast!

Kontaktperson:

Telefon:

Din epost (obligatorisk)