fbpx

Konferens på Sätra Brunn, i hjärtat av Västmanland

Konferens i kulturhistorisk lantlig miljö med ostört läge

Konferens i kulturhistorisk miljö med ostört läge

”Vi hade en fantastisk dag hos er och är jättenöjda med allt! God mat och bra lokaler.”
– Hanna Hastegård HR-chef HSB

Vill ni uppleva något utöver det vanliga under er konferens? Hos oss finner ni en miljö, atmosfär och stämning som få andra kan erbjuda. Era möten ramas in av en kulturhistorisk miljö från 1700-talet. Oavsett årstid är det hänförande vackert här; de stora parkerna med sina promenadstigar och stora träd, hundratalet hus från 1700-talet och framåt, minnesstenar och brunnshuset med vatten direkt från källan, öppet för provsmakning året om. Det är lätt att hitta anledningar till att genomföra mötespunkterna på andra sätt eller platser än i konferensrummet; t.ex genom promenader, möten i spa-miljö, samarbetsövningar i det fria m.m.

Det lantliga läget gör att ert fokus stannar här, inga lockelser utifrån stör. Vi ligger ute på landet, men nära flera större städer. Det är 1,5 timme från Stockholm och Örebro, cirka timmen från Uppsala och bara 20 min från Västerås som exempel.

Konferenspaket

Vi har tagit fram några olika paket utifrån hur de flesta av våra företagskunder vill lägga upp sina konferenser. Saknar ni något, hjälper vi såklart till att planera så det passar just ert företag.

Vill ni bli kontaktade för att prata mer om konferens hos oss? Maila oss dina kontaktuppgifter på info@satrabrunn.se så återkommer vi till dig! Eller fyll i en intresseanmälan så återkommer vi snarast med ett offertförslag till er.

Ni får självklart tillgång till den tekniska utrustning som behövs och våra konferenslokaler är utrustade med:

  • Trådlöst internet
  • Whiteboardtavlor
  • Blädderblock
  • Projektor med ljudanläggning
  • Skrivblock och pennor, post-it lappar mm.
  • Sätra Brunns vatten, fruktfat och godisskål

Gruppaktiviteter

Se ett urval av teambuilding-aktiviteter och utbildningar här

Sätra Brunn
Sist ändrad: tisdag 21 maj, 2024
Publicerad av: Sätra Brunn
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600