fbpx

Spavistelse

”Hit kan man komma och bara koppla av. Deras spa var det bästa jag har gjort. Rekommenderar detta starkt.” -Gästrecension av Johan, turistmål.se

Unna dig en skön spavistelse på Sätra Brunn. Här är det avkoppling, god mat och mysig spaavdelning som gäller.

”Hit kan man komma och bara koppla av. Deras spa var det bästa jag har gjort. Rekommenderar detta starkt.”
-Gästrecension av Johan, turistmål.se

Hotell Skogsgården

Hotellet, byggt på 1920-talet, består av tre flyglar och inrymmer totalt 43 dubbelrum och 9 enkelrum. Alla rum är unika i storlek, tapetval och möblering. Här sover du gott i sköna sängar med dusch och toalett på rummet. Rummen motsvarar 3-stjärnig svensk standard med t ex helkroppsspegel, skrivbord och tv med standardutbud. I varje byggnad finns sällskapsrum där man kan sitta och umgås, spela spel eller läsa böcker.

Spaavdelningen

Spaavdelningen är rymlig, och inrymmer en stor bassäng med 34-gradigt vatten, en bubbelpool samt sittgrupper och relaxstolar. Vi har en ångbastu intill bubbelpoolen.  Tycker du det blir varmt inne i själva badavdelningen har vi ett lite svalare relaxrum att pausa i, även detta rymligt med olika sittgrupper och vilstolar. Här finns också massagefåtöljer och fotmassage-apparater att prova på.
Våra parker inbjuder till sköna promenader i vår unika 300-åriga historia med hus, källor och brunnsvatten att prova. Alla hotellrum är hemtrevliga, vart och ett på sitt unika vis, och i varje hotellbyggnad finns och ett sällskapsrum. Välkommen hit – låt oss ta hand om dig!

Restaurangen

Maten är väldigt viktig för oss på Sätra Brunn. Här lagas maten med mycket kärlek och bra råvaror efter säsong. Efter ett besök i  vår KRAV-märkta restaurang är det många som skriver glada tillrop och kommentarer om vår fantastiska mat i vår gästbok, och vi är stolta över att alla som varit här lovordar vår mat.

Kocken har full frihet att komponera den allra bästa 3-rätters-menyn för dagen, därför har vi ingen à la carte meny. Är det något ni inte kan äta, t.ex. på grund av någon intolerans, eller om ni önskar vegetarisk/vegansk mat, meddela det vid bokning så anpassas givetvis maten.

”Underbar mat och personal! Överträffade alla våra förväntningar! På återseende.”
– Gästrecension från Gästboken i restaurangen

Tel. 0224-546 00
info@satrabrunn.se

Sätra Brunn
Sist ändrad: torsdag 14 december, 2023
Publicerad av: Sätra Brunn
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600