fbpx

Vigsel och Festlokal

Bröllop på era egna villkor

Vigsel i Sätra Brunns kyrka

Sätra Brunns kyrka är en rappad träkyrka med stort och luftigt inre. Den blev klar 1863 och rymmer hela 600 personer. Kyrkan har också en unik orgel, 5037 som skänktes av en brunnsgäst 1867. Kyrkan är privat och ägs av Sätra Brunn. Den tillhör inte någon församling inom Svenska kyrkan, däremot samarbetar vi med Kumla, Tärna och Kila församling när det gäller präst och kantor.

Vigsel utomhus

Sätra Brunns många parker och gläntor skapar rum för en romantisk utomhusvigsel. Här gör vi ordning med vigselbord, blommor och enklare stolar. Kostnad för kantor eller vigselförrättare tillkommer.

Festlokal

Vår festlokal kan endast hyras med middag och dryck från vår restaurang.

Societetshuset, upp till 100 personer

Önskar ni en separat lokal att ha festen i rekommenderar vi Societetshuset som kan användas året runt. Det vackra Societetshuset vid Persparken är varsamt renoverat och påminner om gamla tiders teatrar. Här finns en liten scen som lämpar sig för alla möjliga skådespel och musikuppträdanden. Välkomstdrinken kan med fördel avnjutas i den vackra parken utanför om vädret tillåter men här finns även gott om sällskapsutrymmen och en liten glasveranda. Societetshuset rymmer max 75 sittande bordsgäster, annars är lokalen godkänd för 100 personer.

Tillbaka till Fest & Bröllop

Sätra Brunn
Sist ändrad: söndag 22 januari, 2023
Publicerad av: Sätra Brunn
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600