Bröllopspaket20160611_163919

På Sätra Brunn finns allt på ett och samma ställe – en härlig kyrka, festlokaler, god mat och en underbar miljö. Vi vill att ni ska kunna skräddarsy ert bröllop efter era önskemål. Därför har vi tagit fram ett erbjudande som innehåller det grundläggande för ett bröllop.

 

Brunnsbröllop – från 1045 kr

1 glas Sätra Brunns Champagne
3-rätters sittande festmiddag inkl kaffe (möjlighet till buffé )
I priset ingår Kalsenius festlokal med plats för upp till 100 pers, serveringspersonal och traditionell dukning med linnedukar, servetter runda bord, kandelaber och murgröna girlanger  samt bar till 01.00
Fyra timmars konsultation med festvåningsansvarig.
Dryck, bröllopstårta, vickning m.m tillkommer enligt önskemål.

Pris per/kuvert . Min 40 pers.

Vid bokning av bröllop för mer än 40 pers så bjuder vi på provsmakning av festmiddagen (två förrätter, två varmrätter och två desserter) för brudparet.  Dryck tillkommer.brudskal-1

 

Planeringshelg 1 natt fre-lör – 1790 kr

Efter bokat bröllop hos oss är ni välkomna att boka en planeringshelg några månader innan er stora dag! I planeringshelgen ingår:

1 natt i dubbelrum på Skogsgården
KRAV-märkt frukostbuffé
Fri entré till pool, bubbelpool, gym och ångbastu
Planering med festvåningsansvarige
Provsmakning av festmiddagen

 

matiesen sommar

Bröllopssvit – fr 2 995 kr

För våra sommarbröllop har vi en bröllopssvit i Mathiesen i ett av våra äldsta hus från 1700-talet. Eller så kan ni välja ert bröllopsboende i våra dubbelrum på Skogsgården. I priset ingår en bröllopskorg med champagne m.m,  frukostkorg på rummet samt lån av badrock. Incheckning Mathiesen kl 14.00.

 

Boende bröllopsgäster  – fr 795:-

Bröllopsgästerna kan välja att bo antingen lite enklare i Allmoge från 795 kr/pers och natt alt. i Skogsgården med högre standard från 995 kr/pers och natt.

 

Vi kan även tillgodose övriga önskemål som t ex dryckespaket, tilltugg till brudskålen, vickning, dekorationer och allt annat som hör till ett bröllop.
Kontakta bröllopsansvarige Linda Strandberg via mail:  linda.strandberg@satrabrunn.se för mer information om priser och för offert.

Sätra Brunns kyrka