fbpx

Cykelpaket

På cykel genom brunns- och naturmiljöer på ringlade grusvägar och historiska skogsstigar. Det här är paketet för dig som vill ha både aktivitet-, natursköna upplevelser och rejäl avkoppling.

Cykelturen startar hos Edens Garden B&B via igenom Svartådalens naturområde. Dag 2 fortsätter färden till oss på Sätra Brunn för lunch, middag och övernattning.

Efter en dag på cykeln kan ni njuta i vår mysiga spaavdelning. Här kan man bada i vår 15 meter långa varma bassäng som håller 34 grader eller ta ett dopp i bubbelpoolen. Ångbastu, relaxavdelning med skön musik och ett fullutrustat gym finns också att tillgå. Varför inte passa på att boka en skön massage eller en härlig spabehandling…

Ni har tillgång till spaavdelningen från kl 13 på ankomstdagen och till kl 13 om ni vill ta ett dopp till innan avresan.
Incheckning från kl 15

Turen kan ske tillbaka över Fläckebo, samt även över ‘Ekoparken Öjesjöbrännan‘.

  • Dag 1:

Ankomst till Edens Garden B&B (mellan 18.00-20.00) där ni serveras kvällsfika med lokalt producerade produkter, övernattning på Edens Garden Bed & Breakfast. Tillval bada i vedeldad badtunna eller guidad bäversafaritur på Svartån.

  • Dag 2:

Frukost samt fikapaket till cykelturen. Vid ankomst på Sätra Brunn serveras ni en god sommarlunch. Eftermiddagen kan spenderas i Sätra Brunns Spa. Middag äter ni i Sätra Brunns restaurang och övernattar på boendet Allmoge eller Skogsgården.
Onsdagar v 26 – v 33 ingår pubbuffé istället för middag i paketet på kvällen.
Som tillval kan du välja från Sätra Brunn’s sköna behandlingar.

  • Dag 3:

Frukostbuffé och fikapaket till cykelturen tillbaka till Edens Garden. Vägen tillbaks kan eventuell leda dig via Svartådalens Natur och Kulturcenter samt fiket i Västerfärnebo-, pittoreskt Fläckebo eller igenom en del av Sveaskogs Ekopark Öjesjönsbrännan.

Pris:

Boende i Allmoge     2750 SEK. per person inkl. moms
Rum med wc (dusch finns i huset)

Boende i hotell Skogsgården    2950 SEK. per person inkl. moms
Rum med dusch, wc och TV

Bokning av Cykelpaketet sker hos Edens Garden, på tel. 021 – 731 15 eller via mail till: info@edensgarden.se

Sist ändrad: måndag 24 juni, 2019
Publicerad av: Anette Ekholm
E-post: anette.ekholm@satrabrunn.se
Telefon: