fbpx

Välkommen till Sätra Brunn

Vi kommer gradvis att utöka öppethållandet under hösten, med start från 1 oktober. Trots att många coronarestriktioner släpper redan i slutet av september, fortsätter vi att begränsa antalet gäster som vi tar emot samtidigt för att det ska vara riktigt lätt att hålla avstånd. Vi vill verkligen göra allt vi kan för att motverka smittspridning. Eftersom vi tar emot färre gäster blir det snabbt fullbokat. Vill du boka in en spavistelse med övernattning eller en spadag till hösten så rekommenderar vi att du bokar det snabbt.

Spa över dagen

Unna dig ett härlig Dagspa med god lunch/hotellfrukost, spabehandling och entré till spaavdelningen, onsdag-fredag samt söndag. För er som bara vill njuta av spaavdelningen utan behandling, kan vi rekommendera Afton Spa på fredagar eller Sköna Söndag på söndag em.
Läs mer här!

Spavistelse

Nu kan du komma till oss redan från torsdagar och stanna en, två eller varför inte tre nätter…
Läs mer här!

Bad- & gymgäster

För er som vill ta ett par simtag i poolen eller svettas på gymmet, utökar vi våra öppettider i Badhuset.
Läs mer här! 

Att göra

Du kan också göra en utflykt till oss utan att bo kvar. Sätra Brunn är ett mysigt och ”coronasäkert” utflyktsmål som välkomnar dig med frisk luft, natur, fågelkvitter, schackspel i stort format, Brunnsmuseets utställning i Mellantorpet, två fina hantverksbutiker m.m. Läs mer här!

Med det sagt så hälsar vi dig varmt välkommen till oss!

Tlf. 0224-546 00

Sätra Brunn
Sist ändrad: tisdag 28 september, 2021
Publicerad av: Sätra Brunn
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600