fbpx

Välkommen till Sätra Brunn

Vi kommer gradvis att utöka öppethållandet under hösten, med start från 1 oktober. Trots att många coronarestriktioner släpper redan i slutet av september, fortsätter vi att begränsa antalet gäster som vi tar emot samtidigt för att det ska vara riktigt lätt att hålla avstånd. Vi vill verkligen göra allt vi kan för att motverka smittspridning. Eftersom vi tar emot färre gäster blir det snabbt fullbokat. Vill du boka in en spavistelse med övernattning eller en spadag till hösten så rekommenderar vi att du bokar det snabbt.

Alla bokningsbara datum finns i bokningen överst på vår startsida. Ibland kan det komma sena avbokningar så du kan alltid ringa oss och höra om det verkar fullbokat. 0224-546 00, knappval 2 för bokning, öppet tisdag-fredag kl 9-17.

Vill du se vilka dagar vi har öppet för dagspa eller bad/gym/bastu – så hittar du dom under Spa över dagen / Öppettider i Badhuset

Du kan också göra en utflykt till oss utan att bo kvar. Sätra Brunn är ett mysigt och ”coronasäkert” utflyktsmål som välkomnar dig med frisk luft, natur, fågelkvitter, schackspel i stort format, Brunnsmuseets utställning i Mellantorpet, två fina hantverksbutiker m.m.

Läs mer under fliken Att Göra som uppdateras regelbundet!

Med det sagt så hälsar vi dig varmt välkommen till oss!

Tlf. 0224-546 00

Lisa Johanson
Sist ändrad: tisdag 14 september, 2021
Publicerad av: Lisa Johanson
E-post: info@satrabrunn.se
Telefon: 0224-54600