Restaurang Skogsgården
hakar på 1700-tals temat och erbjuder en 3-rätter meny komponerad utifrån Sätra Brunns 1700-tals menyer.
Serveras torsdag-lördag från kl 18. Förrätten serveras som buffé, därefter ingår en av varmrätterna och en av desserterna nedan.
Pris: 650 kr/person. Förboka gärna, drop in i mån av plats.
Förrätt:
Köket serverar delar av det populära Brännvinsbordet som hade sin storhetstid under 1700-talet såsom bröd, smör, ost, stekt strömming och sill.
Det bjuds även in till att smaka på av Brunnens aladåb och tidsenlig köttbuljong med spaltklimp.
Varmrätter:
- Stekt gösfilé, fiskad på gammaldags vis med garn. Serveras med kräftsmör, sparris och citron
- Långkokt oxkind med rovmos och glaserade morötter. Toppas med den älskade krydd- och läkeväxten persilja
- Rödbetsplättar med ”Bullapotatis” (kardemummapotatis a la Cajsa Warg) , rostade hasselnötter & krispigt kål
Desserter:
- Körsbärskaka med chokladglass, honung &kanel
- Inkokta päron med ingefära & citron, serveras med snömos smaksatt av vanilj
- Konfekttallrik med frukt, marsipan, marmelad & choklad
Boka på tel. 0224-546 00