Planerar ni fest eller bröllop?
Komponera er egen 3-rätters meny utifrån alternativen nedan:
(Omarbetning av menyn pågår.)
Förrätter
- Brunnens toast Skagen med löjrom, picklad smålök, citron och dill
- Varmrökt laxtimbal med räkor, forellrom, mandelpotatischips, dillolja, citruscrème och vattenkrasse
- Brunnens varmrökta fasanbröst, serverad med svartvinbärsglace, sötpotatisemulsion, söta lingon, krispigt örtchips och örtsallad
- Bresaola med dijonnaise, rostade pinjenötter, färska blommor samt syrlig vinägrett på granatäpple
- Veg/Vegan: Tryffeldoftande jordärtkockssoppa med krispig Västerbottenost, syrligt päron, örtolja och pepprig krasse
Varmrätter
- Lågtempererad kalvrygg, serverad med västerbottenostkryddad potatiskaka, timjanbrynt morot, dragoncrème och rödvinssky
- Nattbakad oxkind med rödvinsbrässerade rotsaker, potatisfondant, örtemulsion, kalvsky och krispig sötpotatis
- Grillad röding med puré på persiljerot, limesås, smörbakad blomkål, dillcrème samt tomat- och örtsallad
- Ångad torskrygg med gräslöks- och forellromspäckad champagnesås, limepärlor samt örtslungad färskpotatis
- Veg/Vegan: Konfiterad fänkål och örtbakad spetskål med puré på persiljerot, krispig portabello och tryffelcrème
Desserter
- Hallonpannacotta, chokladbrownie, salt kolakaramell, champagnepärlor med färska blommor och oxalis
- Brynt smörglass med halloncoulis, vete- och kardemummacrunch, färska blommor och oxalis
- Passionsfruktcheesecake, karamelliserad vit choklad, färska bär och blommor
- Ostbricka med tre sorters ostar, Brunnens marmelader och fröknäcke, vindruvor och bär